Якісний ремонт бойлерів

Заявки приймаються 7/24

ДЗВОНИТИ НАМ

Ремонт бойлерів, водонагрівачів

Повний комплекс ремонтних робіт для стабільної роботи обладнання

Виїзд спеціаліста на об'єкт

Наші майстри працюють 7 днів на тиждень із 8.00 до 21.00 вечора. Прибуття майстра до Вас здійснюється за попереднім записом по телефону компанії або через форму заявки. Фахівець за годину до приїзду повідомляє клінта.

Діагностика водонагревателя

Виїзд спеціаліста, діагностика працездатності бойлера, виявлення несправності. У разі виконання ремонту Діагностика – безкоштовно.

Ремонт бойлера

Виконується безпосередньо вдома (об'єкті). У поодиноких випадках фахівець може забрати не робочу деталь (плата, бак, компресор...) для ремонту на спеціальному обладнанні.

Гарантія на ремон

Клієнт отримує гарантію як на виконану роботу, так і на запчастини, які були замінені або відреставровані. Рарантія на роботу – 6 місяців. Гарантія на запчастини – 1 місяць.

Наші клієнти та партнери

Будемо раді бачити Вас у колі Наших клієнтів чи партнерів!

Вартість ремонту бойлера

Сервіс бойлера, водонагрівача

₴850

Виїзд спеціаліста. Розбір бака водонагрівача, чищення бака бойлера, заміна анода, складання назад, перевірка, гарантія. Ціна вказана за стандартний розмір бойлера і може змінюватись в залежності від обсягу

Діагностика бойлера

₴400

Виїзд спеціаліста, діагностика працездатності водонагрівача (бойлера), виявлення несправності, ремонт. У разі виконання ремонту Діагностика – безкоштовно

Заміна сухих ТЕНів бойлера

₴550

Вартість залежить від моделі водонагрівача (бойлера) і не включає ціну комплектуючих деталей.

Заміна мокрих ТЕНів бойлера

₴450

Вартість залежить від моделі водонагрівача (бойлера) і не включає ціну комплектуючих деталей.

Ремонт плати керування бойлера

₴800

Вартість залежить від моделі водонагрівача (бойлера) і не включає ціну комплектуючих деталей.

Заміна термостата

₴450

Вартість залежить від моделі водонагрівача (бойлера) і не включає ціну комплектуючих деталей.

Заміна фланцю

₴700

Вартість залежить від моделі водонагрівача (бойлера) і не включає ціну комплектуючих деталей.

Заміна зворотного клапана

₴500

Вартість залежить від моделі водонагрівача (бойлера) і не включає ціну комплектуючих деталей.

Ми у мережах! Пиши! Відповімо швидко!

Ознаки несправності бойлера

Пам'ятайте, своєчасний ремонт техніки допомагає уникнути зайвих витрат

Бойлер тече

Проблема, яка може бути спричинена порушенням цілісності поверхні бака

Бойлер не нагріває воду

Причинами такої проблеми можуть бути виходи з ладу ТЕН або несправність електричної частини. Вода може нагріватися повільно через те, що на нагрівальному елементі утворився великий шар накипу.

Когда нужно ремонтировать бойлер

Перегрівається вода

Вийшов з ладу термостат бойлера та нагрівання води відбувається постійно.

Шум від бойлера

Такі симптоми, найчастіше, викликані утворенням накипу на нагрівальному елементі (у разі ще спостерігається збільшення часу на нагрівання води). Потрібне обслуговування бойлера

NEW SERVICE

Надійна робота техніки – запорука комфорту Наших клієнтів. Подяка клієнта - Наша ціль!

Підтримка 7/24

Працюємо без вихідних

Терміновий виїзд

Оперативно. Швидко

Весь Київ

Київ и область

Гарантія

На всі послуги компанії

Коди помилок

Коди помилок та сервісні коди бойлерів

Electrolux

1

Electrolux е1 - Помилка е1 або помилка 01 (помилка е01) на моделях Electrolux Quantum - відсутність полум'я з причин несправності електрода та відсутність газу в системі.

Electrolux е2 - Помилка е2 на моделях Електролюкс Basic X або помилка е02 на моделях Quantum - перегрів теплоносія.
Можливі такі причини:
- закритий кран або відкритий не повністю, відкрийте кран до упору;
- повітря в опалювальній системі, спустіть повітря, відкривши випускні повітряні вентилі на трубах;
- несправність термостата, дочекайтеся, поки датчик знизить температури, здійсніть перезапуск котла. Якщо помилка зберігається, перевірте надійність стиків проводів, що ведуть від термостата, продзвоніть його на предмет короткого замикання та обриву. Якщо виявлено несправність, здійсніть заміну датчика;
- знижений тиск у системі, він має бути в інтервалі 1-1,5 бар, додайте рідину в систему за допомогою вентиля підживлення. Перевірте герметичність стиків батарей опалення, при виявленні підтікання, загерметизуйте стики;
- циркуляційний насос працює не на повну силу, перевірте напругу в мережі. Якщо воно відмінне від норми, слід поставити трансформатор або стабілізатор;
- поломка або заклинювання циркуляційного насоса, перевірте його на урвище або коротке замикання, вимірявши опір на його статорі. Якщо насос несправний, змініть його.
Electrolux е3 - Помилка е3 означає проблеми з димовидаленням.
Electrolux е4 - Помилка е4 або помилка 04 з'являється на дисплеї під час падіння тиску в контурі опалення нижче 1 бар. Вимкніть агрегат, відкрутіть кран підживлення, коли значення на манометрі буде відповідати нормі, увімкніть агрегат. Якщо помилка не зникла або з'явилася знову через деякий час, перевірте:
- повністю відкритий кран, відкрийте до упору;
- наявність накипу на теплообміннику, при цьому зменшується протока рідини та падає тиск, очистіть теплообмінник від накипу;
- радіатори на текти та розгерметизацію, загерметизуйте стики.
Electrolux е5 - Причиною помилки е5 є підвищений тиск у системі опалення, манометр показує більше 2,8 бар. Перезапустіть казан кнопкою REZET.
Electrolux е6 - означає збій у роботі датчика температури гарячого водопостачання.
Якщо після перезапуску система знову видає помилку, перевірте:
- чи не порушилося з'єднання проводів датчика, наявність оксиду на них, з'єднайте або зачистіть дроти;
- датчик на коротке замикання та обрив, якщо датчик несправний, встановіть новий;
- справність плати управління, якщо плата несправна, потрібна її заміна.
Electrolux е9 Помилка е9 з'являється на дисплеї приладу, коли температура в опалювальній системі опускається нижче 2 градусів тепла і існує небезпека замерзання води в системі. Для уникнення цього коду слід встановити додатковий вуличний термостат, за допомогою якого буде регулюватися температура теплоносія відповідно до температури на вулиці.

Ariston

2

Ariston Е01 – Внутрішня несправність основної плати. Потрібно перезапустити водонагрівач натисканням кнопки УВІМК/ВИМК. Перевірити основну плату чи наявність конденсату. Замінити основну плату.
Ariston Е10 - Обрив або коротке замикання датчика температури NTC 1/NTC 2 - бак водонагрівача, що виходить. Потрібно перезапустити водонагрівач натисканням кнопки УВІМК/ВИМК. Перевірити датчики температури на наявність конденсату. Перевірити датчики температури NTC 1/NTC 2 на наявність обриву/короткого замикання.
Ariston Е11 - Перегрів води, визначений окремим датчиком - бак нагрівача, що виходить. Потрібно перезавантажити водонагрівач. Очистити нагрівальний елемент від вапняного накипу та сольових відкладень. Перевірити справність нагрівального елемента. Перевірити справність датчика температури NTC 1/NTC 2.
Арістон Е12 - Загальний перегрів. Середня температура датчиків температури NTC 1/NTC 2 вище встановленої на 12 градусів - бак водонагрівача, що виходить. Потрібно перезавантажити водонагрівач. Очистити нагрівальний елемент від вапняного накипу та сольових відкладень. перевірити справність датчиків температури NTC1/NTC2.
Ariston Е13 - Помилка сенсорного диференціалу. Різниця між показаннями датчиків температури NTC 1/NTC 2 більше 50 градусів - бак водонагрівача, що виходить. Потрібно перезапустити водонагрівач. Перевірити датчики температури NTC 1/NTC 2 на наявність конденсату. Перевірити датчики NTC 1/NTC 2 на наявність обриву/короткого замикання. Перевірити справність нагрівального елемента.
Ariston Е14 - Низька швидкість нагрівання води - бак водонагрівача, що виходить. Потрібно перевірити напругу у мережі електропостачання. Перевірити справність нагрівального елемента. Перевірити справність датчика температури NTC 1/NTC 2. Очистити нагрівальний елемент від вапняного накипу та сольових відкладень.
Ariston Е15 - Відсутність води - вихідний бак водонагрівача. Потрібно вимкнути водонагрівач. Заповнити водонагрівач водою. перевірити справність запобіжного клапана. Перевірити наявність трубки забору гарячої води у баку, що виходить. Очистити нагрівальний елемент від вапняного накипу та сольових відкладень. Увімкнути водонагрівач.
Ariston Е20 - Обрив або коротке замикання датчика температури NTC 1/NTC 2 — бак водонагрівача, що входить. Потрібно перезапустити водонагрівач. Перевірити датчики температури на наявність конденсату. Перевірити датчик температури NTC 1/NTC 2 на наявність обриву/короткого замикання.
Ariston Е21 - Перегрів води, визначений окремим датчиком - бак водонагрівача, що входить. Потрібно перезапустити водонагрівач. Очистити нагрівальний елемент від вапняного накипу та сольових відкладень. Перевірити справність нагрівального елемента. Перевірити справність датчика температури NTC 1/NTC 2.
Ariston Е22 - Загальний перегрів. Середня температура датчиків температури NTC 1/NTC 2 вище встановленої-вхідний бак нагрівача. Потрібно перезапустити водонагрівач. Очистити нагрівальний елемент від вапняного накипу та сольових відкладень. Перевірити справність датчиків температури NTC 1/NTC 2.
Ariston Е23 - Помилка сенсорного диференціалу. Різниця між показниками датчиків температури NTC 1/NTC 2.

Bosch

3

Bosch A7 - Несправний датчик температури гарячої води.
Bosch Ad - Не пізнаний температурний датчик бойлера. BOSCH C1 - Низька частота обертання вентилятора. BOSCH C4 - Диференційне реле тиску не відкривається при відключеному вентиляторі. BOSCH C6 - Диференційне реле тиску не замикається. BOSCH C7 - Не працює вентилятор. BOSCH CE - Недостатній тиск наповнення опалювальної системи.
Bosch d7 - Несправна газова арматура.
Bosch E2 - Несправний датчик температури лінії подачі (обрив). BOSCH E9 - Спрацював обмежувач температури теплообмінника.
Bosch EA - Полум'я не виявлено.
Bosch F7 - Хоча котел вимкнено, визначається полум'я.
Bosch FA - Після вимкнення подачі газу виявлено полум'я. Уживані Bosch | - Не встановлено ступінь вентилятора.
Bosch P Тип котла не визначений.
Bosch Fd - Кнопка була помилково натиснута надто довго (більше 30 секунд).

Hi-Therm

4

Hi-Therm bC - Труднощі з розпалом. Не надходить газова суміш у пальниковий вузол котла.
Hi-Therm HL - Зафіксований перегрів котла. Запобіжний термостат нагрівається до температури понад 105 град.
Hi-Therm Hb - Збій функцій термодатчика опалювальної лінії. Наявність замикання або розрив ланцюга температурного датчика опалювальної лінії.
Hi-Therm Db - Термодатчик ГВП несправний. Коли виникне пошкодження електричного ланцюга або коротке замикання температурного датчика гарячої води тривалістю чотири секунди, пальниковий вузол не працює на ГВП.
Hi-Therm LP - Помилка LP повідомляє, що показник тиску системи знижений. Можливі причини виникнення цієї несправності: мінімальний тиск води в контурі опалення.
Hi-Therm AF - Незадовільна тяга

Gorenje

5

Gorenje E1 – Несправність температурного датчика. 2-кратне швидке миготіння контрольного індикатора.

Gorenje E5 - Перегрів (температура 90 °C). 3-кратне швидке блимання контрольного індикатора. Індикація несправності автоматично вимкнеться, коли температура опуститься нижче встановленого значення.

Gorenje E44 - "Сухе" включення.

Thermex

6

Thermex Е1 (Vacuum) – Недостатнє наповнення бака водою. Передчасне включення. Це може призвести до згоряння ТЕНу. Щоб виправити положення, вимкніть прилад та дочекайтеся нормального наповнення. Після цього повторіть з'єднання.
Thermex Е2 (Sensor) - Виникли проблеми з термодатчиком. Спробуйте вимкнути бойлер від мережі після перезавантаження. Якщо після цього код знову висвітлився, тоді зателефонуйте датчику мультиметром, а при несправності замініть. Thermex Е3 (Over Heat) - Дана помилка повідомляє про те, що вода нагрілася до критичної температури (95 градусів).

Haier

7

Haier Е1 — Відсутність полум'я Перевірити наявність газу та справність газового клапана, перезапустіть агрегат. Якщо після кількох спроб він не працює, вимкніть його та зверніться до фахівця. Не спрацьовує електрод розпалювання - Несправна плата керування. При запуску відбувається сильне просідання тиску газу. Якщо помилка Е1 з'являється під час першого запуску обладнання, це може бути пов'язане з підвищеною вологістю. Необхідно електричним феном висушити електрод розпалювання та всі клеми.
Haier Е2 — Перегрів Перевірити, чи кран подачі системи опалення закритий. Якщо його закрито, відкрийте його. Перевірити фільтри — Промийте систему опалення.
Haier Е3 — Несправність вентилятора та тяги Перевірити вентилятор та трубку вентури. Проблема реле тиску повітря — Перевірити реле тиску повітря. Пошкоджено вентилятор — Оглянути вентилятор. Здійсніть чищення або замініть на новий. Часте повідомлення про помилку E3 може свідчити, що димова труба надто довга. У разі природної тяги причиною є перегрівання верхньої частини камери згоряння, температурний термостат реагує при температурі вище 70 градусів. Зачекайте, коли прилад охолоне.
Haier Е4 - Відсутня або недостатня протока води через котел Низький тиск води в системі - Підживити систему до 1,0-1,5 бар. Несправне реле протоки.
Haier Е6 - Дефект датчика ГВП Низький тиск води в системі - Підживіть систему до 1,0-1,5 бар.
Haier Е7 - Несправність датчика ГВП Несправний датчик ГВП, обрив кабелю.
Haier Е9 — Температура агрегату нижче 2 градусів Включити та вимкнути пристрій. Вирішіть проблему із замерзанням із системою опалення. Цей код несправності стосується лише системи опалення.

Haier new

8

Нові моделі
Haier F1 — Помилка вимикача Несправність вимикача.
Haier F2 — Помилка вимкнення Збій функції вимкнення.
Haier F3 — Помилка датчика полум'я Несправність датчика полум'я.
Haier F4 — Помилка перемикача Перемикач знаходиться в неправильному положенні.
Haier F5 — Помилка монітора Несправність монітора.
Haier 01 — Помилка запалення полум'я Три невдалі спроби запалювання полум'я.
Haier 02 — Помилка обмежувача температури Спрацьовує запобіжний обмежувач температури.
Haier 03 — Помилка витяжної труби або датчика APS Порушення тяги повітря у витяжній трубі або неполадка датчика APS.
Haier 04 — Помилка теплоносія Нестача води в системі.
Haier 06 — Помилка датчика ГВП Пошкоджено датчик гарячої води (ГВП).
Haier 07 — Помилка датчика центрального опалення Несправність датчика центрального опалення

Close